Drinken, eten en traktaties

Schoolmelk


Voor de kinderen bestaat er de mogelijkheid om halfvolle melk of optimel framboos te drinken in de pauzes. Deze dranken worden geleverd door Campina en op school gekoeld bewaard.

Inschrijf- en wijzigingsformulieren voor de schoolmelk zijn op school te verkrijgen. Bij elke ingang op het prikbord hangt een plastic hoesje met daarin de formulieren. U dient het ingevulde formulier zelf naar Campina op te sturen.
Natuurlijk kunt uw kind ook online aanmelden. Op de website www.schoolmelk.nl vindt u alle informatie. Campina is ook telefonisch bereikbaar: 0900-2356355 

Let op: Wanneer uw kind van groep 4 naar groep 5 gaat, moet u zelf de wijziging doorgeven voor extra schoolmelk op vrijdagmiddag!


Maandag, dinsdag en donderdag: "Fruitdagen"
Elke maandag, dinsdag en donderdag is het fruitdag. Dat wil zeggen, dat alle kinderen op deze dag voor de kleine pauze (10.15-10.30 uur) een stuk fruit meenemen. Dus geen reep, koek, chips e.d. Met deze "regel" proberen we de kinderen te helpen een gezonder voedingspatroon te ontwikkelen. Het fruit wordt zo meegegeven, dat de kinderen het direct kunnen opeten! "Hapklaar" dus. 


Verjaardagen en traktaties

Verjaardagen zijn voor de kinderen een groot feest!

Onderbouw - groep 1 en 2
Als de kinderen hun verjaardag in de groepen 1 of 2 vieren, mogen de ouders tijdens de viering aanwezig zijn. Neem hierover altijd even contact op met de leerkracht.

Midden-/bovenbouw - groep 3 t/m 8
In de groepen 3 t/m 8 gaan de ouders niet meer mee de klas in. Rond de pauzes mogen de kinderen de klassen rond met een leuke kaart. De leerkrachten zetten hierop hun naam met een daarbij horende felicitatie.

NB: we stellen het zeer op prijs, indien bij een verjaardag van uw kind gezonde traktaties worden meegegeven.

  

Thema 2021 Thema IK + JIJ = WIJ, samen...
22oktober2020
zoals ieder jaar een super gezellige dag......